Natuursteenbedrijf te Rhoon

Van Gils Marmer & Graniet is een bedrijf gespecialiseerd in producten van natuursteen.

Wij maken vrijwel alle voorkomende natuursteenproducten in de bouw, vloeren, aanrechtbladen als gedenkstenen.

Wij werken uitsluitend met eigen mensen om de kwaliteit van het product op het hoogste niveau te houden. Werken met eigen mensen is de kracht van ons bedrijf.

Het bedrijf wordt herkend aan de naam Van Gils en de kwaliteit van het product. Kwaliteit die we altijd leveren. En als er ooit een probleem is, lossen we dat binnen 24 uur op.

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Molendijk 50 , 3161 KN, Rhoon

Telephone:
Neem contact op

Leave a Review

Your Rating

Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Fam. Contze maart 16, 2017 8:39 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Toen er bij ons granieten aanrechtblad na meer als 13 jaar een putje was gekomen stond Van Gils diezelfde dag nog op de stoep om het te repareren. Mijn verbazing toen ik om de nota vroeg….. Mijnheer dat is service. Pluim voor het team van Van Gils

Coen van Gilst november 4, 2016 9:10 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Gisteren is de steen geplaatst.
Ik wil jou en je team bedanken voor de inzet om dat te realiseren.
Er is best een tijd op gewacht, er is veel aandacht aan besteed en uiteindelijk is met veel inspanning op de verjaardag van André de steen geplaatst.
Voor ons toch een bijzondere gebeurtenis. Het had op zoveel dagen mogelijk geweest, maar uitgerekend op 4 oktober.
Het voelde als een soort cadeau aan hem. Dat klinkt gek, maar toch.
Wij zijn er erg blij mee. Het ziet er heel goed uit.
Nogmaals dank!

Coen van Gilst

Sebastiaan juli 20, 2016 4:18 pm
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Voor mijn luidsprekers was ik op zoek naar granieten tegels. Na wat zoekwerk op internet kwam ik uit bij Van Gils in Rhoon. Dit bleek een schot in de roos te zijn. Per e-mail werd ik vriendelijk “te woord” gestaan en werd er een afspraak gemaakt voor het uitzoeken van een tegel. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben met het eindresultaat! Zonder iemand tekort te willen doen, wil ik met name Sanne bedanken voor de vriendelijke en uitmuntende service!

Anke van der Ploeg juli 4, 2016 8:14 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Met veel geduld en enthousiasme staan de mensen van van Gils voor je klaar en vooral met een enorme vakkenis. Of het gaat om een grafsteen , marmeren vloer; ik kan ze van harte aanbevelen

E. Roggekamp december 12, 2015 8:42 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Een nieuwe keuken, nog geen week oud en toen bleek dat het koffiezetapparaat gelekt had; het was avond dus wat kon ik meer doen dan via de site van van Gils zoeken naar een advies. Gelukkig vond ik dat maar de vlek bleef, hoewel lichter, toch aanwezig. De volgende ochtend heb ik direct contact gezocht voor verder advies. Dat kreeg ik: nog dezelfde middag kwam iemand mij helpen notabene zijn vrije middag, nog een behoorlijk klusje maar de vlek is weg.
Firma van Gils : BEDANKT VOOR DEZE SERVICE!

D van halderen februari 18, 2015 4:51 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Ik heb bij van Gils Graniet in Rhoon mijn aankleding van mijn Zee Aquarium laten maken en plaatsen. Wat een geweldig bedrijf ze denken met je mee niets is te gek en alles is mogelijk. Mijn Aquarium van 280 x 60 x 70. Is bekleed met Tan Brouwn antiek op advies van de verkoper. En ik heb daar inderdaad geen spijt van. De kleuren komen zo goed overeen met de kleuren in het Aquarium. Dus heeft u iets nodig van natuursteen dit bedrijf is een aanrader.

van der Poel december 15, 2014 10:53 am
Price
Location
Staff
Services
Food

Grote eettafel op 2 poten met bijpassende vensterbank en dekplaat op ons tv meubel. Keurig advies en prettige samenwerking. De jongens die het bij ons thuis hebben geplaatst waren top!

Lea november 26, 2014 2:47 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Ik wil u hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking. De op maat gemaakte granieten keukenblad staat er erg mooi bij, in onze nieuwe keuken. Zonder u was het niet gelukt!