Natuursteenbedrijf te Wateringen

Met onze hoeveelheid verschillende productsoorten behoren wij tot een van de meest complete toeleveranciers van natuurstenen. Natuurlijk kunnen wij u op deze website niet alles wat wij te bieden hebben laten zien, mede omdat wij praktisch alles op maat leveren en dus geen voorraden hebben van kant en klare producten. Uw Groothandel voor topkwaliteit natuursteen producten.

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

's-Gravenzandseweg 38 , 2291 PE, Wateringen

Telephone:
Neem contact op
Plan My Route

Leave a Review

Your Rating

Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Nils oktober 22, 2018 9:29 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Nette jongens die een mooi produkt verkopen tegen een scherpe prijs. Ik heb de samenwerking als zeer plezierig ervaren. Je merkt wel dat deze mannen het ontzettend druk hebben en dus soms lastig is om af te spreken, maar dat zie je momenteel overal in de bouw. Uiteindelijk leverde ze op tijd en zeer vakkundig. Zeer groot prijsverschil met keukenboer.

Merijn januari 26, 2018 11:13 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Helaas is heb ik met dit bedrijf een ervaring die aantoont dat alleen een goed product leveren niet voldoende is. Ik heb via ‘The Art Stone House’ een offerte gevraagd om mijn keukenblad te vervangen. Ik wilde daarbij ook meteen een nieuwe spoelbak en een nieuwe kraan. De offerte was op zich prima. Omdat het maar om een klein blad ging konden ze ook nog iets van de prijs voor het inmeten en plaatsen afhalen. Maar het ging eigenlijk meteen al mis bij de afspraak voor het inmeten. De afspraak was niet doorgegeven aan de persoon die dit uit moest voeren. En die kwam dus niet opdagen. Een ochtend vrij genomen voor niets.
Vervolgens kwamen ze twee weken na het inmeten het nieuwe blad plaatsen. Ik heb ’s morgens nog gebeld of alles in orde was. Ja hoor, geen probleem, tussen 14:00 en 16:00 zouden ze het blad komen plaatsen. Om kwart over drie maar weer gebeld, er was een probleem met de spoelbak. Die paste niet in het kastje onder het blad. Of ik zelf maar even een spoelbak wilde regelen die wel paste. Naar veel passen en meten en overleggen zou er opnieuw ingemeten worden. Uiteindelijk bleek er niets aan de hand. Maar ze konden pas een dag later komen plaatsen. En toen als klap op de vuurpijl, als het nieuwe blad er in ligt, de spoelbak al is geplaatst vraagt die monteur of de oude kraan niet geplaatst moet worden? Nee, er is een nieuwe kraan besteld. Tenminste dat was de bedoeling. Maar die is dus niet besteld en kan op dat moment ook niet meer besteld worden omdat de leverancier twee weken dicht is in verband met de jaarwisseling. Enfin na drie weken wachten in het nieuwe jaar. Komen ze de kraan brengen, maar plaatsen die niet want de aansluitingen kloppen niet. Toen had ik het echt gehad met deze lui. Ik heb mijn buurman gevraagd de klus af te maken. De producten die geleverd zijn zijn op zich niet slecht. Maar ik kan dit bedrijf niet aanraden om zaken mee te doen.