Natuursteenbedrijf te Utrecht

De steenhouwerij VASTRICK wordt al vanaf 1424 geleid door de steenhouwersfamilie VASTRICK. De huidige directrice is Stéphanie Vastrick.

De steenhouwerij is zonder onderbrekingen altijd overgegaan van vader op zoon, maar nu in de 21e eeuw is dat van vader op dochter geworden.

De Steenhouwerij Vastrick is een familiebedrijf met een geheel eigen signatuur. In de eerste plaats omdat wij in de zeer vele jaren van ons bestaan altijd volledig onafhankelijk zijn geweest.

Wij zijn steenhouwers van grafstenen “pur sang”. Sterk in traditie, maar ook eigentijds en vernieuwend.

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

St. Laurensdreef 19 , 3565 AJ, Utrecht

Telephone:
Neem contact op

Leave a Review

Your Rating

Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Fam.Vlugt februari 1, 2021 2:21 pm
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Wij zijn erg tevreden over steenhouwerij Vastrick. Na het overlijden van mjn moeder werd ze begraven in het graf bij mijn vader. De steen moest worden opgehaald en van extra letters worden voorzien. Ook moest de fundatie worden vervangen.Omdat we niet in de buurt wonen werd alles prima telefonisch en per mail geregeld door Stephanie. Fijn dat we meerdere foto,s ontvingen over de lay-out en later na de terugplaatsing van de steen ook van het graf zelf. Het zag er weer als nieuw uit. Fijn dat alles zo goed werd geregeld met aandacht en op een persoonlijke manier. Het is een troost dat dit laatste stukje wat we voor mijn moeder konden doen zo voortreffelijk werd verzorgd. Nogmaals dank Stephanie, ik beveel jullie van harte aan bij anderen.

Dr Ramón Karamat Ali februari 10, 2019 5:16 pm
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Names mijn familie wilde ik Stéphanie Vastrick hartelijk bedanken voor het graveren, behandelen en plaatsen van onze vader’s grafsteen. Ik schrijf dit nu… een dag na onze vader’s eerste verjaardag sinds hij van ons heen ging. Het is een lange emotionele tijd geweest. Stéphanie begreep vanaf de eerste ontmoeting hoe met ons om te gaan en ons ter zijde te staan in dit moeilijke process. Ik was onder de indruk van haar professionaliteit. De naam “Vastrick” had al een goede bijbetekenis voor mij vanwege mijn jeugd, maar nu heeft Stéphanie (en haar collega bij de plaatsing) daar nog iets speciaals aan toegevoegd.
Zonder enige aarzeling kan ik Steenhouwerij Vastrick aanbevelen.

Fam Achong juni 20, 2018 8:31 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Juist in deze periode is het fijn dat er bedrijven zijn die het volledig begrijpen, Alles ging boven verwachting. Werkelijk een prachtige steen geleverd, Wij bedanken jullie daar voor.

René van Amerongen augustus 23, 2015 7:31 am
Price
Location
Staff
Services
Food

Geweldige betrokkenheid. Ze geven je het gevoel de enige klant te zijn. Ze hebben alle aandacht voor je zonder opdringen te zijn.

sjaak van leeuwen april 30, 2015 4:34 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

10 jaar terug goed geadviseerd een dubbele steen te nemen en daar tzt alleen de naam en datum in/op te maken
steen op tijd er af gehaald binnen 3 weken kant en klaar terug geplaatst,ondanks verdriet wordt ja daar weer vrolijk van .
gewoon geweldig

Karin de Boer februari 24, 2015 4:47 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Voor mijn vader een grafsteen gekocht. Ik ben nog nooit zo vriendelijk en vrijblijvend geholpen als door Stéphanie Vastrick. Een topper. Ik beveel zaak deze iedereen aan.

Joyce van Sloten december 1, 2014 2:41 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Grafsteen laten maken. Prachtig geworden en heel erg snel. Zo bedankt daarvoor.

Linda juli 23, 2014 3:43 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Graag wil ik u bedanken voor de uitstekende service. Bedankt!