Natuursteenbedrijf te Meerkerk

Skledar en Brandwijk, hét adres voor prachtige grafstenen, grafmonumenten en grafzerken

Bent u op zoek naar grafstenen, grafmonumenten of grafzerken? Skledar en Brandwijk heeft ruime ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en restaureren van deze producten uit natuursteen.

Het ambachtelijk bewerken van grafstenen, grafmonumenten en grafzerken, dat van generatie op generatie binnen het familiebedrijf is overgedragen, wordt nauwkeurig naar uw wensen en met uiterste precisie uitgevoerd.

Wij nemen u de zorg van het vinden van mooie grafstenen uit handen. Van natuursteen tot ruwe natuursteen, met grafmonumenten van Skledar en Brandwijk creëert u een mooie herinnering.

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Nijverheidsstraat 1 , 4231 AC, Meerkerk

Telephone:
Neem contact op

Leave a Review

Your Rating

Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
L.Lanser oktober 26, 2018 9:56 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Een bedrijf waarmee je niet in zee moet gaan.Dhr. Brandwijk verschuilt zich.Belt nooit terug.Als ontwerper heb ik een glasmonument geleverd voor de familie.Familie boos omdat er niets gebeurt bij Skledar en Brandwijk.Erfenis kan ook niet afgewikkeld worden.Kan niets afgesloten worden.(emotioneel).Komen binnenkort artikelen over hun negatieve werkwijze in de consumentengids en ondernemersmagazines.

K. van Asten augustus 10, 2018 11:22 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

In tegenstelling tot de meeste reviews ben ik zeer ontevreden. Na 6 maanden nog geen steen geplaatst, allen smoesjes en toezeggingen. Als ik hier een cijfer zou moeten geven wordt het een dikke vette onvoldoende. Ben benieuwd of en hoelang deze review blijft staan. Dit gaat om het bedrijf Skledar & Brandwijk uit Meerkerk.

Fam. Kho juli 30, 2018 3:30 pm
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Op 23-03-2018 een steen en porseleinen foto en foto in glas voor mijn zus besteld en betaald. wachttijd 6 tot 8 weken. Na 9 weken gebeld, moesten er nog aan beginnen. Tussentijd geleverd zonder de porseleinen foto en foto in glas. We zijn weer 5 weken verder en nog geen bericht ontvangen dat restant geleverd gaat worden. vind dit een slechte service.

Familie De Visser november 2, 2017 8:28 pm
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Uitstekende service. Denken goed mee om een mooi grafmonument te ontwerpen. Nemen de tijd die ervoor nodig is. Ook persoonlijke en originele suggesties. In werkelijkheid nog mooier dan verwacht. Wij zijn heel erg tevreden!!

Cees Bregman september 27, 2017 5:47 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Grafmonument ouders Ouderkerk aan den IJssel

M. Tack september 20, 2017 7:54 pm
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Het graf van onze speciale vriendin is compleet.
Wij zijn zeer tevreden en willen u nog bedanken voor het prettige en begripvolle contact.

Fam van Doorn september 4, 2017 3:47 pm
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Na een open gesprek met Ad Lakerveld is er een mooi grafmonument ontworpen voor onze vader en moeder. Onlangs is het monument geplaatst en het is erg mooi geworden! We zijn heel fijn en rustig geholpen!

fam. van Meeteren Maassluis oktober 12, 2016 2:47 pm
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Na het overlijden van mijn vader, zijn wij geheel vrijblijvend, een oriënterend gesprek aan gegaan over de mogelijkheden voor een graf monument. Gedurende het gesprek met de heer Ad Lakerveld van Steenhouwerij Skledar & Brandwijk BV te Meerkerk is er een mooi en zeer bijzonder, niet standaard, ontwerp ontstaan. Dit ontwerp voldeed geheel aan onze wensen en verwachtingen. Hierna hebben wij aan Steenhouwerij Skledar & Brandwijk BV te Meerkerk, de opdracht gegeven het graf monument te laten maken en te plaatsen.
Het monument is onlangs geplaatst en het resultaat is een zeer bijzonder mooi!
Het bedrijf is zeer kundig, heeft mensen met verstand van zaken en levert een prachtig resultaat. Het is een aanrader!

jolanda van der ven smit september 17, 2016 6:31 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

na het overlijden van mijn vader, heb ik gevraagd aan Steenhouwerij Skledar & Brandwijk BV te Meerkerk, een graf monument te laten plaatsen.
ik had zelf een beetje een idee wat ik wilde , na overleg met Ad Lakerveld kreeg ik een keurige brief met daarop een ontwerp wat helemaal aan mijn verwachting voldeed .
de steen is deze week geplaatst , en ik vind het resultaat prachtig !
het is een zeer kundig en vriendelijk bedrijf , een echte aanrader!

Dhr. P. Broek Vlaardingen juli 4, 2016 8:13 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Omtrent de bestelling, levering en plaatsing van een grafmonument door de Steenhouwerij Skledar & Brandwijk BV te Meerkerk, verklaar ik zeer tevreden te zijn met de manier waarop thuis vorm en tekst uiterst zorg- vuldig zijn voorbereid. Door het maken van een print-afdruk werd thuis al precies duidelijk hoe het monument er uit zou gaan zien. Bij de plaatsing na vrij korte tijd bleek de werkelijkheid dit alles nog te overtreffen.

Gerald Pluimert juli 4, 2016 8:13 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Na het heengaan van mijn lieve moeder, heb ik er goed aan gedaan door te kiezen voor Skledar & Brandwijk. Het contact en de samenwerking met de vertegenwoordiger van Skledar & Brandwijk, Ad Lakerveld, heb ik uiteindelijk als zeer positief ervaren. Bij mij thuis hebben wij samen de gedenksteen voor mijn moeder ontworpen op de laptop van Ad. Toen de gedenksteen gemaakt was, hebben wij deze samen op het graf van mijn moeder geplaatst en dat was mooi. Al met al en in retrospectief is alles goed verlopen en heeft het geleid tot een perfect resultaat! Dat het tot volle tevredenheid is geeft veel voldoening! Met dank aan Skledar & Brandwijk en met speciale dank aan Ad Lakerveld.

Bert Versluis juli 4, 2016 8:13 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Na een lange zoektocht wat voor monument we wilde voor mijn vrouw en onze moeder/schoonmoeder/oma bij dit bedrijf terecht gekomen en daar zeker geen spijt van.Samen met Jan gekeken wat we wilde en na wat aanpassingen een monument besteld.Deze week geplaatst en we zijn zeer tevreden keurig geplaatst en afgewerkt en het monument is nog mooier dan in de showroom.Kortom een aanbeveling voor wie een mooi persoonlijk monument zoekt .

C.H. van Eck juli 4, 2016 8:07 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Na het overlijden van mijn moeder werd er door Skledar & Brandwijk schriftelijk contact met mij opgenomen. De steen en dekplaat van het graf waar mijn vader al lag begraven waren verwijderd en opgeslagen bij het bedrijf. Nu wilde men graag weten welke tekst er voor mijn moeder op moest komen. Er was al een voorbeeld bijgevoegd maar uiteraard kon dat naar eigen goeddunken worden veranderd. Dit wilde ik inderdaad en hoewel het al in de avond was had ik direct goed mail-contact met de heer Lakerveld. Binnen enkele minuten was het geregeld en kreeg ik digitaal een afdruk hoe het er uit zou gaan zien. Akkoord gegeven en toen ik na verloop van tijd bericht kreeg dat steen en dekplaat waren herplaatst ben ik direct wezen kijken. Zoals ik verwacht had was alles weer perfect uitgevoerd: de herplaatsing was netjes gedaan, de tekst keurig op de steen gezet en de bestaande letters ook in nieuwe kleur mee genomen zodat er geen kleurverschil was te zien. Kortom: het vertrouwen dat ik in het bedrijf had is niet beschaamd en het korte doch doeltreffend contact met de heer Lakerveld was prettig. Ik kan het bedrijf dan ook warm aanbevelen.

Gerda Veldhoen-de Winter juli 4, 2016 8:07 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Na het overlijden van mijn schoonmoeder kwamen wij in april 2003 voor het eerst in contact met de heer Ad Lakerveld van Skledar & Brandwijk. Het overleg, de duidelijke offerte, de begripvolle houding en het meedenken gaven ons in die tijd al veel vertrouwen en rust. Het grafmonument was prachtig en toen het monument na een paar wat ging verzakken werd dat binnen zeer korte tijd verholpen. Ook toen wij de urn van mijn zwager op het grafmonument wilden plaatsen was het de heer Lakerveld die ons adviseerde en het resultaat was nog mooier dan we hadden gehoopt. Het beplantingsbakje werd daarbij uitgebreid en met mooie stenen gevuld. En nu mijn geliefde man in januari j.l. helaas is overleden heeft de heer Lakerveld ook nu weer al onze wensen voor het grafmonument samengevoegd en inzichtelijk gemaakt. Het grafmonument werd opgeknapt, de bestaande letters opgehaald zodat er geen kleurverschil zou ontstaan en de nieuwe tekst werd met zorg op de steen bijgeschreven. Het grafmonument werd teruggeplaatst en het geheel ziet er weer prachtig uit. Wij zijn heel blij met het resultaat en bedanken Skledar & Brandwijk en de heer Ad Lakerveld in het bijzonder, voor de geboden service. Wij zullen uw bedrijf in onze kring dan ook van harte aanbevelen.

Lenie van der Perk-Monster juli 4, 2016 8:07 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

De laatste rustplaats van onze moeder is zoals we het graag wilden zien.Keurig en duidelijke onderhandeling.Bestaand grafmonument vakkundig gerestaureerd en toegevoegd,zeer tevreden.

Jolanda de Jong juli 4, 2016 8:07 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Geweldig geholpen in een toch lastige periode in je leven, fijn personeel. Het grafmonument ziet er fantastisch uit, helemaal zoals we het hebben gewild. Mijn complimenten.

Bert Zwanenburg juli 4, 2016 8:04 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Familie Zwanenburg Reeds in 1992 heeft de familie Zwanenburg de keuze gemaakt om door Skledar & Brandwijk een grafsteen op het familiegraf te laten plaatsen. Toen tijdens de voorjaarsstorm op 31 maart 2015 de grafsteen omwaaide en doormidden was gebroken, hebben we Skledar & Brandwijk gevraagd naar de mogelijkheden de bestaande steen te repareren. Omdat onze vader toen inmiddels al de respectabele leeftijd van 89 jaar had bereikt, is in overleg met de familie besloten om de grafsteen deels te renoveren. Het team van Skledar & Brandwijk had begrip voor onze situatie en heeft ons diverse mogelijkheden voorgelegd en getoond. We hebben hun advies in deze als vrijblijvend en met betrokkenheid voor onze wensen bijzonder gewaardeerd. De prijs kwaliteit heeft ons uiteindelijk doen besluiten om het grafmonument in z’n geheel te laten vervangen, met een nieuwe verdeling van de bestaande tekst met voldoende ruimte voor een toekomstige uitbreiding. Skledar & Brandwijk hebben het nieuwe grafmonument met een voorbereiding op een toekomstige bijzetting op 14 oktober 2015 keurig en naar volle tevredenheid van de familie uitgevoerd. Als gevolg van een ongelukkige val op 20 november, is onze vader op 10 december 2015 overleden. Het geen impliceerde dat het nieuwe grafmonument eerder dan verwacht moest worden weggenomen voor de bijzetting van onze vader. De wens van de familie om de grafsteen voor 14 maart 2016 terug te plaatsen, is door Skledar & Brandwijk op 11 maart 2016 naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het familie graf is weer een waardig aanzicht gegeven, dat de nabestaande mag motiveren om op gezette tijden naar deze plaats terug te keren. Wij hebben in Steenhouwerij Skledar & Brandwijk de bevestiging ervaren, waarom onze familie reeds in 1992 de keuze op dit bedrijf hebben laten vallen. Omdat Skledar & Brandwijk met hun team van medewerkers in goed contact en met gevoel van betrokkenheid hun klant centraal stellen, om in deze voor de klant vaak moeilijke periode tot de juiste keuze en beslissing te komen. Wij kunnen u Skledar & Brandwijk van harte aanbevelen.

C. de Jong-Groen juli 4, 2016 8:00 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Goede service, schitterende steen, mijn complimenetn.

Corrie de Jong juli 4, 2016 8:00 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

De ontmoeting, met zo’n moeilijk iets. Was heel goed, waar je op dit moment op wacht. Mijn complimenten en ook het resultaat

K. van der Linden juli 4, 2016 7:55 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Ptrettig overleg. Nette heldere offerte met fototekening waarop het resultaat goed te zien is. Goed advies. Resultaat voldoet perfect aan de verwachting.

Tini den Braanker juli 4, 2016 7:51 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Bij het uitzoeken van het grafmonument werden we keurig geholpen, en werd er positief meegedacht. Na plaatsing waren we tot 2x toe niet helemaal tevreden over het resultaat van de kleur van de letters,maar ook toen werd er goed gecommuniceerd, meegedacht en uitgeprobeerd, zodat we nu helemaal tevreden zijn.

Fam.van Meijeren juli 4, 2016 7:49 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Plaatsen van gedenksteen geheel naar de wensen van wat besproken was. Werden netjes en correct van informatie voorzien wat allemaal mogelijk was.

C.Buvens juli 4, 2016 7:46 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Toen bleek dat de gemeente Bernisse haar regels en kosten betreffende het onderhouden van gedenkstenen per 2016 ineens hadden veranderd zonder dat duidelijk gecommuniceerd te hebben wilde ik de geplaatste opdracht graag annuleren omdat het daardoor niet meer in het gedachtengoed van de overledene paste. Dhr.Ad Lakerveld heeft zich in deze bijzonder flexibel en behulpzaam opgesteld en heeft dit voor ons geregeld. Dit bevestigd de professionele insteek van dit bedrijf waar inderdaad naar de wensen van de klant wordt geluisterd. Alle lof hiervoor.

A.C.H. (Ton) Rosmuller januari 30, 2016 3:34 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Deskundige professionele mensen die hun vak verstaan.
Na 4 jaar plaatsen van het grafmonument van mijn schoonouders hebben zij de reparatie van een op het graf staande lantaarn geruisloos opgelost.

Liesje Kattenburg september 20, 2015 10:15 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Wij zijn super tevreden met het grafmonument van mijn moeder.
Toen ik het uitlegde aan meneer Ad Lakerveld hoe ik het in mijn hoofd had, was hij het aan het uitwerken op de computer. Toen ik stopte met praten ,had hij het precies zo in de computer. Hoe fijn is het als iemand in 1 keer je begrijpt.

Trots zijn we op het resultaat en trots op onze moeder ?
Zij verdient zo’n mooi monument.
Skledar & Brandwijk BEDANKT!

Gemeente Sliedrecht juli 9, 2015 2:47 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Wij zijn heel tevreden over de wijze waarop Skledar & Brandwijk op professionele, nauwgezette en snelle wijze een herdenkingsmonument voor de Sliedrechtse slachtoffers van de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft ontworpen en vervaardigd.

Vrolijk juni 22, 2015 6:28 am
Price
Location
Staff
Services
Food

Heel fijn dat het grafmonument van mijn vader voor vaderdag geplaatst kon worden. Het is keurig afgewerkt en ook de foto na aflevering was fijn om aan andere familie te laten zien.

M.Verheij juni 17, 2015 12:32 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Mooi bedrijf waar je respectvol en fijn geholpen word.
Er word met je mee gedacht over de invulling van je persoonlijke wensen. In mijn geval het graf monument van mijn vrouw.
Bij levering precies zoals af gesproken en aanwezig geweest bij de plaatsing. Fijn bedrijf in een moeilijke tijd.

P.J. Vermeulen juni 17, 2015 7:48 am
Price
Location
Staff
Services
Food

Afgelopen zondag met onze vader en familie naar het grafmonument wezen kijken wat vorige week geplaatst is op het graf van onze moeder. Zowel mijn vader als wij als familie zijn zeer tevreden. Hartelijk dank namens de familie.

E.W.Dalhuisen juni 8, 2015 3:46 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Bij deze deel ik mede dat wij, ook de dochter van de overledene, zeer tevreden zijn over het grafmonument.
De plaatsing, uitvoering, zoals genoemd in de offerte, perfect.

G.W. Bohré mei 2, 2015 9:04 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Bijna twee jaar geleden heeft dhr. Ad Lakerveld, overeenkomstig mijn wensen, een prachtig grafmonument ontworpen en geplaatst op de begraafplaats te Giessen-Oudekerk. Na een aantal aanbieders van grafstenen vergeleken te hebben sprong dhr. Lakerveld er uit qua professionaliteit en prijsstelling. Toen onlangs de grafsteen plotseling verzakte hebben de medewerkers van Skledar & Brandwijk het geheel snel, vakkundig en netjes hersteld.

Marion van Hulst maart 28, 2015 8:28 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Voor een herdenkingssteen voor onze zoon zijn wij bij Skledar en Brandwijk terecht gekomen.
Vanaf het moment dat er voor het eerst contact was voelde het gewoon goed.
Er is naar ons verhaal geluisterd, er was begrip en er werd met ons mee gedacht.
Ad Lakerveld heeft een ontwerp gemaakt wat heeft geleid tot een prachtige gedenksteen. Nu de steen is geplaatst is het een mooie en waardige plek geworden waar wij nog vaak zullen zijn.

Familie Volk februari 20, 2015 12:19 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Bij het maken van een keuze voor een herdenkingssteen van onze vader, zijn we bij Skledar en Brandwijk in Meerkerk terechtgekomen. We hebben als familie vooraf drie natuursteenbedrijven bezocht en oriënterende gesprekken gevoerd. Skledar en Brandwijk is het bedrijf waar we de herdenkingssteen uiteindelijk hebben gekocht. De advisering vanuit het bedrijf is goed, zij hebben veel expertise op dit gebied en voor de klant is er goed informatie materiaal om je vooraf in te lezen over de mogelijkheden die er zijn. Het persoonlijke contact met de vertegenwoordiger van Skledar en Brandwijk is prettig verlopen. Hij weet veel, geeft tips waar je wat mee kunt, denkt mee en managet de verwachtingen. Wat we hebben besteld is keurig voor de afgesproken datum geleverd. De eventuele knelpunten waar we mee te maken konden krijgen, hierover zijn we vooraf goed geïnformeerd. De herdenkingssteen is precies zoals wij hadden verwacht. De kwaliteit van de herdenkingssteen is uitstekend en “Prijs/Kwaliteit” zijn in verhouding. Ook het plaatsen van de herdenkingssteen, waarbij wij zelf aanwezig waren, is keurig uitgevoerd. Je kunt zien dat deze medewerkers hun vak beheersen en hun werk respectvol naar de overledenen uitvoeren.
Alle lof dus over dit bedrijf!

Nancy van Winden februari 10, 2015 9:33 am
Price
Location
Staff
Services
Food

In 2011 hebben wij het grafmonument laten maken door Ad Lakerveld, medewerker van Skledar & Brandwijk. Ad is, omdat mijn man ernstig ziek was, bij ons thuis gekomen. Hij denkt met je mee en heeft voor ons een heel mooi ontwerp bedacht en gemaakt, welke geheel aansloot bij onze wensen!
Hij hield regelmatig contact met ons. Nadat mijn man in 2012 is overleden, heeft hij altijd contact gehouden, heel bijzonder en ik weet, dat het grafmonument met vakmanschap en liefde voor zijn vak is geplaatst!

A. van Eck februari 3, 2015 1:01 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Van een bestaande grafsteen een nieuwe grafsteen laten maken. Heel erg tevreden over de communicatie, duidelijkheid, nakomen van gemaakte afspraken en het meedenken om tot een mooi geheel te komen.

Wim de Jong november 18, 2014 8:06 am
Price
Location
Staff
Services
Food

Geweldig goed geholpen, goed advies en goede prijs voor de kwaliteit welke geleverd is.