Natuursteenbedrijf te Kamerik

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van wandtegels en vloertegels in verschillende, hoogwaardige materialen. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij in staat u te voorzien van een vakkundig advies.

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Meent 1 b, 3471 EA, Kamerik

Telephone:
Neem contact op
Plan My Route

Leave a Review

Your Rating

Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Baake november 2, 2020 5:18 pm
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

In de basis goed werk geleverd, badkamer zit erin,
echter:
Stucadoors hebben rand plafond geruineerd. Ondanks meermaals contact zoeken hierover, wordt niet teruggebeld. Zelf laten repareren. In gesprek later, absoluut geen erkenning hiervoor, laat staan excuses.
Op voorstel van Schalkwijk zelf, “strak afwerken” langs deurkozijn door tegels tot de rand te zetten. Niet gebeurd, nu sierrandje en daarnaast alsnog oude rand kozijn. Wordt ook overheen gekletst: kan gewoon een latje tegenaan. Dat dit vooraf door hemzelf (!!) anders voorgesteld was wordt totaal genegeerd.
Vooraf afgesproken dagprijs a €450 blijkt in de factuur per persoon te zijn (terwijl ze er van 8.55 tot 13.25 geweest zijn) + materiaalkosten (die ook elders gefactureerd worden, lijkt het). Opeens €1263….. Betalen wij opeens voor het feit dat de heren niet elders inzetbaar zijn…?? Lijkt me niet ons probleem, dan moet je de klus niet aannemen of duidelijk aangeven wat een dagprijs van €450 inhoudt. Dat dit “in de bouw gebruikelijk is”, is voor ons particulieren niet gebruikelijk.

Kortom:
Door Schalkwijk als particulier een klus op korte termijn laten verrichten wordt NIET aangeraden. Specificeer HEEL duidelijk wat je waarvoor betaalt. Bij schade aangericht door de heren, verwacht geen excuses, laat staan verantwoordelijkheidsgevoel. Spreek zeer duidelijk af hoe de afwerking gaat zijn en laat dit vastleggen.

Gesprek na oplevering is onaangenaam door arrogante houding van Marc Schalkwijk. Hij negeert alle verantwoordelijkheid voor aangerichte schade en niet nagekomen afspraken volledig.

Edgar Rotterdam maart 7, 2017 9:15 pm
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Veel problemen gehad met dit bedrijf. De tegelzetters werken slordig, de eindkwaliteit is matig en de opstelling en houding van de eigenaar is zeer teleurstellend.
Het geld absoluut niet waard dus, dit is geen betrouwbaar bedrijf.