Natuursteenbedrijf te Groningen

Wilt u natuursteen in uw woning of kantoor? Dan bent u bij Natuursteen Stefano aan het juiste adres. We leveren al 10 jaar vakwerk. We leveren een totaalproduct. Dus niet alleen vierkante meters natuursteen, maar ook het advies, het inmeten, het plaatsen en ook na de levering de beste service. In onze werkplaats in Groningen maken we elk product op maat voor klanten in heel Nederland en soms zelfs daarbuiten. Waarbij ambachtelijke vakkennis en technieken worden aangevuld met moderne, computergestuurde machines. Het resultaat: perfecte kwaliteit tegen een verrassende prijs.

Opening Hours

Monday

09.00-17.00 uur

Tuesday

09.00-17.00 uur

Wednesday

09.00-17.00 uur

Thursday

09.00-17.00 uur

Friday

09.00-17.00 uur

Saturday

10.00-14.00

Sunday

-

Address

Our Address:

Hammerfestweg 8 , 9723 JH, Groningen

Telephone:
Neem contact op
Plan My Route

Leave a Review

Your Rating

Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
A.M.M. Thomas september 5, 2016 7:31 pm
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

De eigenaar van het bedrijf is heel slecht bereikbaar en komt zijn beloftes niet na. Hij is niet verlegen om allerlei smoezen. Wij wachten na 2 maanden nog steeds op een reactie op onze klacht over de geleverde natuurstenen vensterbanken. Helaas moet ik concluderen dat klantvriendelijkheid en service geen enkele ster waard zijn. Van deskundigheid heb ik ook heel weinig gemerkt. Tja, en de prijs-kwaliteit verhouding spreekt voor zich, als je niet tevreden bent over de kwaliteit van het geleverde product.
De beoordeling kon alleen verstuurd worden als ik bij alles tenminste 1 ster invulde. Natuursteen Stefano krijgt er van mij echter geen een.