Natuursteenbedrijf te Aalten

Monasso Industrile Toelevering B.V., MIT, is gespecialiseerd in terrazzo en granieten aanrechtbladen en vloeren. Ook voor renovatie / schuurwerk. Assortiment bestaat uit terrazzo aanrechtbladen en vloeren, spoelbakken, wasbakken, renovatie werk, natuursteen, graniet, vensterbanken, plinten, dorpels, tuinartikelen.

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Industriestraat 8 , 7122 AP, Aalten

Telephone:
Neem contact op
Plan My Route

Leave a Review

Your Rating

Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Sophie april 8, 2021 5:52 pm
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Niet te vertrouwen. Richard belooft te leveren, maar komt niet opdagen. Als je daar wat van zegt word je uitgemaakt voor zeikerd. Vervolgens zegt hij de dag erna langs te komen, maar wederom niemand te bekennen. Nu laat Richard niks meer van zich horen, is niet te bereiken. Hij heeft meerdere spullen van me meegenomen die in het terrazzo geplaatst moeten worden, maar als ik iets vraag over wanneer ik het terug krijg, laat hij niks weten.Ik wil mijn spullen terug! Ben zeer zeer teleurgesteld.

D. december 5, 2019 5:32 pm
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Richard is onbetrouwbaar. Begonnen met de werkzaamheden (herstellen terrazzo vloeren) maar komt nu niet meer opdagen. Resultaat, een verbouwing van een jaar dat klaar is behalve de terrazzo vloeren. Erg vervelend.