Natuursteenbedrijf te Groningen

Marmer en Natuursteen onderhoud Lemstra is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud aan marmer en natuurstenen vloeren en wanden. Wij zijn een landelijk opererend bedrijf, en onze kracht is dat wij staan voor een stukje ouderwetse persoonlijke benadering en de daarbij behorende service. Uit ervaring kunnen wij ook spreken dat wij werken tegen sterk concurrerende prijzen en voorrij kosten bij ons niet worden gerekend !

Wij kunnen uw marmer en natuursteen vloer reinigen, strippen, licht slijpen, kristalliseren,
mineraliseren , polijsten, coaten, impregneren enz. U heeft destijds voor natuursteen gekozen en daarmee een duurzame investering gedaan met een luxe uitstraling. Echter vaak wordt vergeten dat alle soorten marmer en natuursteen onderhevig zijn aan onderhoud.Wellicht is uw vloer momenteel niet in de conditie die u graag zou willen of heeft hij niet de gewenste uitstraling. Van woonkamer, keuken, hal, badkamer en trap tot uw buiten terras aan toe, voor ons is geen uitdaging te groot.

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Uranusstraat 76 , 9742 JZ, Groningen

Telephone:
Neem contact op
Plan My Route

Leave a Review

Your Rating

Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Marlijn Rolvink september 11, 2021 5:48 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Dit is echt een topbedrijf!!
Onze oude met vijf lagen door was bedekte natuurstenen vloer is weer als nieuw!! De klus duurde veel langer dan gedacht, maar dat maakte hun niks uit. Kon gebeuren (er zat zoveel was op door de oude bewoners maandelijks jaren gedaan) dat het twee dagen duurde voordat de vloer klaar was. Onze vloer is weer als nieuw!! Sterker nog wat zijn we blij met onze nieuwe vloer, zo mooi geworden! We zijn er ongelofelijk blij mee!! Nogmaals bedankt!