Natuursteenbedrijf te Meerkerk

KROON Vloeren in Steen is dé specialist op het gebied van stenen vloeren en tegels. Tegels zijn onze passie. Deze passie gecombineerd met onze jarenlange ervaring in stenen vloeren zorgt ervoor dat wij u het vakmanschap bieden wat u nodig heeft. Kwaliteit en service zijn beeldbepalend en voor ons altijd vanzelfsprekend.

Of u nu op zoek bent naar een praktische stenen vloer voor in de woonkamer of naar mooie tegels voor de keukenvloer: bij KROON bent u aan het juiste adres. Wij geven u in onze showroom graag advies over de mogelijkheden die er zijn in de verschillende tegels, alles op het gebied van vloerverwarming en het onderhoud van uw tegels. Op het gebied van stenen vloeren bieden wij u dus het hele pakket aan.

Centrale ligging

In de exclusieve showroom van KROON Vloeren in Steen vindt u maar liefst meer dan 1.000 verschillende soorten tegels en plavuizen voor de vloer en voor de wand. Onze showroom ligt centraal in Nederland. Een bezoek aan ons is mede daarom ook zeer aantrekkelijk voor u. U vindt ons in Meerkerk: direct aan de A27, tussen Gorinchem en Utrecht.

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Energieweg 8 C, 4231 DJ, Meerkerk

Telephone:
Neem contact op
Plan My Route

Leave a Review

Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed