Natuursteenbedrijf te Venlo

Girolami & Zoon in Venlo is opgericht in 1913 door Luigi Girolami die drie jaren eerder vanuit het Italiaanse Fanna als terrazzo- en mozaïekwerker zijn ambachtelijke diensten in natuursteen aan kwam bieden aan de lokale Venlose bevolking. Zijn bedrijf in grafmonumenten en terrazzowerken bleek een grote aantrekkingskracht te hebben op de bewoners uit Venlo. In 1952 nam Bernard Girolami het trotse bedrijf over van zijn vader en specialiseerde zich in de jaren vijftig, zestig en zeventig van de twintigste eeuw volledig in grafmonumenten en andere toepassingen van natuursteen. Aan het begin van de jaren tachtig kwam de kleinzoon van Luigi, Rob Girolami, in dienst. Rob nam Girolami & Zoon in 1989 over van zijn vader Bernard en vormt nu samen met zijn vrouw Lia al ruim 22 jaar de directie van Girolami & Zoon te Venlo.

Inmiddels is de firma Girolami & Zoon bijna 100 jaren oud. Een bedrijf met een steenrijk verleden en een gouden toekomst aangezien de jongste van de familie, Vincent Girolami, de fakkel van zijn vader spoedig zal overnemen. Door naast grafmonumenten in natuursteen ook te focussen op interieur- en exterieurwerk in natuursteen is een innovatieve en vooruitstrevende toekomst gegarandeerd. Girolami & Zoon in Venlo is een familiebedrijf dat al vier generaties lang het ambacht van natuursteen bewerken verstaat en permanent bouwt en vertrouwt op hoogstaande kwaliteit en superieur handwerk. Meesterschap overgedragen door Luigi via Bernard en Rob aan Vincent. Girolami & Zoon dus!

Al bijna een eeuw  wordt dit maatwerk en vakmanschap in natuursteen geproduceerd en gecreëerd in de eigen werkplaats in Venlo. Van standaardmodel kwaliteitsgrafsteen of een maatwerk grafmonument tot het ambachtelijk gebruik van natuursteen voor interieur- of exterieurdoeleinden. Wat u ook kiest bij Girolami & Zoon uit Venlo, al tien decennia lang vormen individuele wensen in natuursteen het uitgangspunt. Bij Girolami & Zoon noemen ze dat al honderd jaar kwaliteit in maatwerk. In Venlo noemen ze het simpelweg Girolami & Zoon.

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Zandstraat 71 , 5913 TG, Venlo

Telephone:
Neem contact op
Plan My Route

Leave a Review

Your Rating

Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Tim de graaff januari 2, 2015 8:54 am
Price
Location
Staff
Services
Food

Goede morgen, dank voor de geweldige steen welke u heeft geleverd. Jammer dat het een week later was en dat de formaten iets afwijken. Verder ben ik wel tevreden.