Natuursteenbedrijf te Westkapelle

Dominicus is al bijna 40 jaar de specialist in Zeeland voor haarden, tegels en sanitair. Tevens leveren wij door heel Nederland natuursteen en gedenktekens. Ons team staat voor u klaar om u de beste producten te leveren, precies zoals u ze wilt hebben.

Natuursteen maakt uw huis bijzonder. Uw huis is een uniek plekje dat u inricht naar uw eigen smaak. Natuursteen past daar perfect bij. Dit natuurproduct heeft een uniek en levendig uiterlijk. Bekende soorten als marmer, graniet, leisteen en kwartsiet zijn leverbaar in talloze kleurschakeringen. Of u nu kiest voor een natural, basic, classic of pleasant interieur, het tijdloze karakter van natuursteen past bij elke woonstijl.

In de showrooms in Westkapelle en Goes adviseren wij u graag bij het maken van de beste keuzes. Ook is er technische kennis aanwezig om u voor te lichten over wat in uw situatie mogelijk is en hoe dit gerealiseerd kan worden.

Dominicus maakt uw leven graag gemakkelijker.

Opening Hours

Monday

9.00 - 17.30 uur

Tuesday

9.00 - 17.30 uur

Wednesday

9.00 - 17.30 uur

Thursday

9.00 - 17.30 uur

Friday

9.00 - 17.30 uur

Saturday

10.00 - 16.00 uur

Sunday

gesloten

Address

Our Address:

Oude Zandweg 2 , 4361 SK, Westkapelle

Telephone:
Neem contact op
Plan My Route

Leave a Review

Your Rating

Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Jeanny John Goossens Joossesweg 154 westkapelle november 21, 2015 11:22 am
Price
Location
Staff
Services
Food

Na meermaals telefonisch concact te hebben gehad sinds september i.v.m.onderhoud van onze Faber haard moeten we tot onze spijt vaststellen dat we teleurgesteld zijn in het resultaat.Er is tot nu nog niemand geweest voor het eigenlijk jaarlijkse onderhoud. Daar wij niet altijd in ons huisje zijn melden we ons altijd meteen als we wel hier zijn en dat doen we al sinds september. Vroeger werd er vanuit de zaak uitzichzelf gebeld voor een onderhoudsbeurt, de service is niet meer wat het geweest is. Jammer!!
Hopelijk vindt U hiervoor de eerst volgende keer een oplossing. Nu rijden we morgen weer naar huis en melden ons weer als we aan de Joossesweg zullen zijn.
Dank u zeer.
John en Jeanny Goossens