Natuursteenbedrijf te Kampen

Grafstenen zijn een specialisme van steenhouwerij Eijgelaar Natuursteen. Al sinds 1862 houdt Eijgelaar zich bezig met het ontwerpen, maken en plaatsen van persoonlijke grafmonumenten en het restaureren en bijwerken van grafstenen.

Na het overlijden van een dierbare hebben de nabestaanden de vaak moeilijke taak een grafsteen uit te zoeken als blijvende herinnering. Wij kunnen hier op een passende wijze bij helpen.

Bij Eijgelaar Natuursteen kunt u uw eigen grafsteen ontwerpen. Wij helpen u uw eigen ideeën vorm te geven in een ontwerp van een grafsteen. Ook als u zelf al helemaal bedacht heeft hoe de grafsteen eruit zou moeten komen te zien kunnen wij de realisatie hiervan verzorgen zodat een passend gedenkteken ontstaat ter nagedachtenis aan uw dierbare.

Grafsteen_voorbeelden

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Nijverheidsstraat 24 , 8263 AM, Kampen

Telephone:
Neem contact op
Plan My Route

Leave a Review

Your Rating

Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Fam. Lodewijkx, Oosterhout NB april 16, 2020 10:10 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Service en vervanging van uw vestiging in Barneveld van gestolen binnenplaat windlicht op gedenkplaat van onze zoon Ían, was geweldig. Uw leverancier van het windlicht heeft dit kostenloos herleverd. Wat een mooi gebaar. Uw vestiging in Barneveld heeft dit daarna aan ons verstuurd en gisteren 15-04-20 hebben wij het bij onze zoon geplaatst. Nogmaals onze grote dank voor uw service en medeleven.