Natuursteenbedrijf te Loosdrecht

Dekker Natuursteen levert al 125 jaar het bewijs dat de waarborg voor kwaliteit, variatie en deskundigheid grensverleggende marktkansen schept. Ons bedrijf, dat sinds 1887 nabij Hilversum is gevestigd, behoort tot het oudste bewerkingsbedrijf en verwerker van natuursteen in Europa. Verder is de grote kracht van Dekker Natuursteen het uitgebreide netwerk van gerenommeerde steengroeven in Europa en Azië.

De afgelopen jaren heeft ons bedrijf dankzij de versterking van de handelsrelaties met een groot aantal natuursteenexploitanten in China zelfs het predikaat ‘Specialist in Chinees natuursteen’ verworven. Dit alles stelt Dekker Natuursteen in staat om een compleet, gevarieerd en exclusief natuursteenprogramma te leveren.

Het leveringsgebied strekt zich uit over het gehele Europese continent, waar tal van aannemers, architecten en vastgoedondernemingen op een stipte afhandeling en dito after sales kunnen rekenen.

P1000528

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Rading 154 , 1231 KE, Loosdrecht

Telephone:
Neem contact op
Plan My Route

Leave a Review

Your Rating

Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Jan Boekhoff zoon van Marinus en Ada Hendrina Dekker. november 8, 2016 3:56 am
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????