Natuursteenbedrijf te Zwartebroek

De laatste 11 jaar heeft Borgman en van Dijk bv zich volledig toegelegd op natuursteen voor binnen en buiten. Wij beschikken over een showroom met alle denkbare soorten natuursteen in het midden van het land. Meer dan 1.500 m2 showroom met keuze uit Chinees hardsteen, Vietnamees hardsteen, Leisteen, marmer maar ook antieke materialen, nieuwgebakken klinkers, maar vooral het grootste assortiment natuursteen voor buiten van Midden Nederland. Meer dan 700 soorten natuursteen voor binnen en buiten! Ons motto: als wij het niet hebben…dan heeft u een uitdaging!

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Eendrachtstraat 46 , 3785 KV, Zwartebroek

Telephone:
Neem contact op
Plan My Route

Leave a Review

Your Rating

Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Marijke Heijmans april 12, 2021 1:20 pm
Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service

Dramatisch!

Ten eerste was het vreselijk moeilijk om dit bedrijf te pakken te krijgen. Via de mail duurde het eeuwigheid voor je antwoord kreeg en telefonisch werd ik telkens in de wacht gezet. Afijn, ik gaf het toch een kans en maakte een afspraak om langs te gaan.

Aangezien de zaak niet naast de deur is moesten zowel mijn man als ik een middagje vrij nemen. Na dik 3 kwartier in de auto met 2 kids kwamen we dan aan. We kwamen voor buiten tegels dus liepen rustig door de tuin even te kijken. Na 2 keer aankloppen werd er open gedaan.
Er werd ons verzocht een mondkapje op te doen, heel begrijpelijk echter zijn wij helaas beide door medische oorzaken niet in staat tot het dragen van een mondkapje (en dragen beide ook hier de papieren voor ons bij ons) Wij probeerde dit uit te leggen maar kregen gewoon gelijk te horen ‘Dat wij dan niet geholpen worden’ en de deur werd dichtgegooid. Dit valt onder pure discriminatie en wij hebben dit letterlijk bij nog geen enkel ander bedrijf ondervonden.

Er werd zelf geen optie geboden om bijvoorbeeld buiten het een en ander te bekijken maar er werd gewoon keihard een deur voor onze neus dichtgetrokken. Waarop wij dan ook direct in de auto zijn gestapt om weer naar huis te rijden. Een bedrijf wat zo om gaat met zijn klanten?! Wij gaan voor ons terras van 100m2 wel ergens anders heen. Ergens waar meer begrip en klantvriendelijkheid word getoond.
Reactie van de eigenaar:
Mondkapjes zijn verplicht, wij moeten ook denken om de veiligheid van ons personeel en onze gezinsleden. Die hebben het recht om mensen zonder mondkapjes te weren. Dus terecht gehandeld. U had ook eerst even kunnen informeren of dat een probleem zou zijn.
Beste eigenaar:

Graag informeer uzelf goed bij Rutte en de Jonge. Onze leiders die dit voor u hebben opgedragen. Ik stuur u alvast een leerzame link.
https://www.rijksoverheid.nl/…/mensen-met-een-beperking…
U positie van vandaag was pure discriminatie en dat belooft u zaak niks goeds. Er zijn veel mensen die deze muilkorf niet mogen dragen. U dient hiervoor respect te tonen en vooral geen gezag proberen te voeren bij uw clienten. Hopelijk gaat u dat in de toekomst anders aanpakken, want ik voorspel dat u op korte termijn andere waarheid gaat tegenkomen.
Mondkapjes zijn schadelijk voor de gezondheid (zie studies) en biedt schijnveiligheid aan onze samenleving (aldus de Jonge).
Mijn advies is om gezond verstand te gebruiken en niet letterlijk rechtstreeks overnemen of geloven wat u op tv/kranten ziet.
Bedankt voor uw aandacht en vandaag had u op z’n minst een prachtige order had kunnen sluiten.