Natuursteenbedrijf te Amstelveen

Al vanaf 1929 is Barens Natuursteen vanuit Amstelveen actief in de natuursteenbranche. Met meer als 85 jaar ervaring in natuursteen, hebben we door de jaren heen de nodige kennis op kunnen bouwen. Kennis op het gebied van de juiste natuursteensoort voor de juiste toepassingen op de juiste plaats. Voor alles wat uit natuursteenplaten te maken is, bent u bij Barens Natuursteen aan het juiste adres. We noemen als voorbeeld wastafelbladen, vensterbanken, tafelbladen, dorpels, maar ook vloeren en wanden worden door Barens Natuursteen aangeboden. Door onze ervaringen in de luxe jachtenbouw kunnen we u van bijzondere natuursteen interieur adviezen voorzien. Adviezen die Barens Natuursteen zelf voor u uitvoert, zodat u feitelijk een totaal natuursteenpakket koopt.

Inspiratie

Door de eeuwen heen heeft natuursteen voor inspiratie gezorgd in interieur toepassingen. De natuur biedt ons met natuursteen een oneindig aantal mogelijkheden en kleuren aan. Toepassingen die het aanzien van het interieur verrijken. Een sfeerbepalende waarde verhoging van iedere woning is daarbij het resultaat. Natuursteen is zeer stijlvol in vergelijk met andere materialen als je de levensduur en tijdloosheid ervan in ogenschouw neemt en daarbij zeker niet duur. Lees meer op de website van het KennisCentrum Steen.

Huize-Pronk-06 hardsteen-trap-21-1024x682

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Mortelmolen 5 , 1185 XV, Amstelveen

Telephone:
Neem contact op
Plan My Route

Leave a Review

Your Rating

Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
johan januari 10, 2015 1:34 pm
Price
Location
Staff
Services
Food

Zeer vakkundig geholpen, eerlijk advies en een prachtig aanrechtblad geleverd waar wij nog heel veel jaren plezier van gaan hebben.
heel erg bedankt

Robbert december 16, 2014 11:14 am
Price
Location
Staff
Services
Food

Goed bedrijf, aardige mensen. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe badkamer.