Natuursteenbedrijf te Helmond

Als vooruitstrevend bedrijf staat Arte nooit stil.
Arte is begonnen met enkel 4 medewerkers op een bedrijfsoppervlakte van 700 m2. Het aantal medewerkers groeide snel, wat er zelfs toe leidde dat het bedrijfspand te klein werd. Met bijna 100 medewerkers is Arte in 2001 naar Helmond verhuisd waar het een oppervlakte van maar liefst 10.500 m2 betrok. In deze nieuwe fabriek werd tevens de kans gegrepen om het productieproces volledig te automatiseren – van orderontvangst tot aflevering

Met behulp van zeer geavanceerde – en speciaal ontworpen – machines en software kan Arte haar materialen met een nóg hogere precisie en efficiency produceren dan volgens het originele ambachtelijke vakmanschap.

Arte kiest voor totale ontzorging van haar klanten. Of het nu gaat om keuken- sanitairspeciaalzaken, architecten, projectontwikkelaars of consumenten, Arte staat voor een hoge constante kwaliteit, korte levertijden, 10 jaar gratis garantie op keukenbladen, hoge servicegraad, etc.,. Arte is voortdurend in beweging, zodat ook in de komende 10 jaar de onbetwiste kwaliteit onderstreept blijft!

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Maisdijk 4 , 5704 RM, Helmond

Telephone:
Neem contact op
Plan My Route

Leave a Review

Klantvriendelijk
Deskundig
Prijs-kwaliteit
Service
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed